PS CALL ME

Het merk is in 2009 opgericht door Pascal van de Bunte. De naam PScallme is afgeleid van de naam Pascal. PScallme staat bekend om de kwaliteit van haar sieraden. Alle sieraden uit de collectie zijn te combineren met elkaar, zodat iedereen zijn eigen stijl kan dragen.

De sieraden van PScallme worden o.a. gemaakt met zilver-, goud- en rosegoudkleurige beads. De goud- en rosegoudkleurige beads bevatten 20% 14 karaats goud dat niet verkleurt (gold coloured). Daarnaast werkt PScallme met 925 Sterling Silver, messing en verguld metaal (gold/silver-plated). Deze hebben een 2 micron laag 14k goud. De sieraden zijn er in combinatie met natuursteen zoals onyx, smaragd, rozenkwarts, aqua chalcedon. Naast natuursteen maakt Pscallme in haar sieraden gebruik van harten, peace tekens, kruisjes, zijde, synthetische en zirkonia stenen.

Alle sieraden zijn nikkelvrij. Nikkel kan contact met de huid onder andere allergische contacteczeem of andere huidklachten veroorzaken. Daarom is het belangrijk dat er geen nikkel in de sieraden van PScallme zit.

Openingstijden


Contact gegevens